Airconditioning systemen

Voor grotere zaken adviseert pro-air een volwaardig airconditioning-systeem. De luchtkanalensysteem daarvan kunnen onzichtbaar weggewerkt worden, terwijl het merendeel van de apparatuur meestal ook uit het zicht op het dak te plaatsen is. De roosters/plenums worden probleemloos in het aanwezige plafond ingebouwd. Zo blijft de fraaie uitstraling van de winkel/het pand behouden en is men verzekerd van een evenwichtige luchtverdeling.

Rooftop/Condensing units

Voor de grote koelbehoefte werken wij met verschillende modellen Rooftop en Condensingunits van gerenommeerde merken als Pearl en Rheem. Deze hoogwaardige merkproducten verzekeren zowel u als ons van de beste kwaliteit en dus een heerlijk binnenklimaat.

condensing/rooftop units van Pearl en Rheem

Luchtbehandelingskast op maat

Is er een koelbehoefte waar de standaard airconditioning systemen niet volstaan? geen probleem! Door een eigen werkplaats maken wij alle bestaande airconditioning systemen op maat of zelfs het hele systeem bedenken en maken wij zelf. Door de aanwezigheid van onze werkplaats kunnen we tevens snel diverse kanaalstukjes en andere luchtbehandelingsproducten in elke gewenste uitvoering maken.

Werkplaats Pro-Air, Wat uw ogen zien, maken wij

luchtbehandelingskast op maat, Pro-Air maakt het.luchtbehandelingskast uit de werkplaats van het bedrijf Pro-Air