Particulier

Pro-Air, een van de grootste in de particuliere marktPro air is één van de grootste installateurs in de particulaire markt, elk plekje in uw huis koelen of verwarmen wij!

Voor woonhuizen hebben we meerdere systemen om uw huis in het perfecte klimaat te krijgen, het hele jaar door.

Een mooie (design) split unit, u wilt nooit meer anders…
Split units zijn voordelig, compact, krachtig en te installeren. Bij deze systemen kan de compressorunit buiten geplaatst worden (in de tuin, op het dak, op het terras/balkon of aan de buitenmuur). Het geluid van de compressor blijft dus ook buiten. Naast de single units zijn er ook multi units waarop twee of zelfs drie binnenunits aangesloten kunnen worden. Voor grotere werkplekken, winkels e.d. kan men meerdere duo split units overwegen. Al onze split units kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Daardoor zijn ze 365 dagen per jaar functioneel. U hebt er dus het hele jaar door plezier van . De verwarmingsfunctie geeft vooral in het voor- en najaar, als de CV nog niet is ingeschakeld, veel extra wooncomfort. De CV kan daardoor langer uit blijven wat energiebesparing oplevert. De ventilatiefunctie voorkomt dat het binnenklimaat bedompt wordt. En de ontvochtigingsfunctie is het hele jaar door zeer nuttig. Ramen blijven daardoor condensvrij en de luchtvochtigheid blijft zodanig dat het risico van schimmels e.d. doorgaans geheel verdwijnt. Schimmels door een te hoge luchtvochtigheid in combinatie met slechte ventilatie, zijn vaak het eerste zichtbaar op kozijnen en in het bijzonder op de siliconenkit waarmee de ramen vastgezet zijn.

Of een compleet klimaatsysteem…
Speciaal voor woonhuizen heeft pro-air een ideaal en energiezuinig klimaatsysteem ontwikkeld. In dit voorbeeld van inventiviteit kan airconditioning gecombineerd worden met vloerverwarming en/of luchtverwarming. Met luchtverwarming is het mogelijk een vertrek zeer snel te verwarmen, dan wel te koelen tot de gewenste temperatuur. De luchtverwarmingskast wordt geplaatst in de kruipruimte of het souterrain. Om ook in de vertrekken op de verdieping(en) een optimaal klimaat te verkrijgen, biedt pro-air een functionele, maar tegelijkertijd onzichtbare oplossing. Via een plat kanaal in de spouw vindt transport van warme, dan wel koele lucht plaats. Bij pro-air treft u een aantrekkelijk assortiment split units voor de particuliere en kleinzakelijke markt. Deze systemen kunnen geleverd worden inclusief installatie en een onderhoudsabonnement.