Rookafzuiging

Reken economisch en doeltreffend af met rookproblemen. 
De oplossingen die Pro-Air Ede  levert om ruimtes economisch en doeltreffend rookvrij te houden, kunnen later – zodra u een veelzijdig klimaatbeheersingssysteem wilt hebben – altijd onderdeel daarvan uitmaken. Dat geldt ook voor de afzuigventilatoren die wij voor rookafzuiging adviseren en voor de verselucht aanvoerventilatoren. Zo’n aanvoerventilator kan optioneel voorzien worden van een filter en van een verwarmingsunit. Nog een paar componenten erbij en het aircosysteem is al bijna compleet. Wij adviseren u bij voorkeur geen oplossingen die u spoedig ontgroeit bent.

In kleinere ruimtes volstaat soms al één afzuigventilator die dan boven het systeemplafond geplaatst kan worden (uit het zicht). Ook is het mogelijk om de afzuigventilatoren op het dak boven de rookvrij te houden ruimtes te plaatsen.

Afzuigventilator op het dak - Rookafzuiging

Afzuigventilator op het dak

Afzuigventilator boven het systeemplafond - rookafzuiging

Afzuigventilator boven het systeemplafond

 

Verselucht aanvoerventilator
Ideaal voor ruimten waarin geen natuurlijke ventilatie via deuren of ramen mogelijk is. Plaatst u een rookafzuigventilator dan adviseren wij u ook plaatsing van een verselucht aanvoerventilator. Optioneel kan zo’n ventilator voorzien worden van filters en een verwarmingselement.

Verselucht aanvoerventilator boven het systeemplafond - Rookafzuiging

Verselucht aanvoerventilator boven het systeemplafond

Verselucht aanvoerventilator op het dak - Rookafzuiging

Verselucht aanvoerventilator op het dak

Luchtzuiveringssystemen zonder afvoer
Wij leveren ook luchtzuiveringsystemen waarvoor geen afvoer nodig is. Koolstoffilters zuiveren de lucht van rook, stofdeeltjes, geuren en pollen. Ook deze oplossingen levert Pro-Air tegen de meest gunstige prijzen in de markt.

Bent u benieuwd in de mogelijkheden voor uw bedrijf, huis, horecagelegenheid of andere ruimte? Neem hier contact met ons op en wij verzorgen een offerte op maat.